Robert Maruanaya vervangt de geschorste Dave Bus

Met Robbert Maruanaya voor de geschorste Dave Bus in de basis verdedigt Go Ahead Eagles de koppositie tegen Dordrecht. Andries Ulderink hoeft zijn basiself verder niet te wijzigen.
Diego Michiels vervangt nogmaals de geblesseerde Wout Droste. De aan zijn bovenbeen geblesseerde rechtsback verscheen gisteren voor het eerst weer op het veld, maar is vanavond en ook maandag tegen Helmond Sport niet inzetbaar. "Hij krijgt nu met Kalisse een tegenstander tegenover zich waar hij zijn handen wel vol aan heeft", zegt Ulderink.
Reza Ghoochannejhad heeft gisteren de training hervat na zijn griepaanval. De aanvaller maakt ook weer deel uit van de selectie.
Jordy Zuidam trainde voor de derde keer met de groep mee. "Jordy heeft uitstekend getraind, dan is het verleidelijk om hem meteen weer te laten spelen." In overleg met de medische staf werd echter besloten om de rentree van Zuidam uit te stellen. De aanvoerder werkt in zijn woonplaats Utrecht bij Rob Druppers aan zijn fysieke conditie na een aantal blessures.
Wellicht maakt Ceriel Oosthout wel deel uit van de wedstrijdselectie. Na 1,5 seizoen blessureleed is de middenvelder na drie weken training weer in goede doen. "Normaal speelt een iemand na zo'n tijd eerst een oefenwedstrijd, dat is nu niet mogelijk. Ceriel is fit, maar we moeten nog even kijken of het verstandig is om hem bij de groep te halen."
Naast Droste is in ieder geval Sonny Bosz (knie) niet van de partij. Reservekeeper Jasper Heusinkveld was ziek en ontbrak ook op de laatste training. Een keeper uit de A-jeugd van FC Twente zou dan eventueel als reserve op de bank zitten. Sander Post (enkel) heeft de looptraining hervat en zit mogelijk ook al op de bank. "Sander kan als pinchhitter wat teweeg brengen. In overleg met de medische staf moeten we kijken of dat mogelijk is." De opstelling:

FC Dordrecht kan wegens blessures niet beschikken over Van der Sloot en Loquet. Roelof Luinge is de arbiter.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter