Overmars wil de groep bij elkaar houden

Go Ahead Eagles vreest vooralsnog het getouwtrek om talentvolle spelers niet. De club wil in de winterstop in ieder geval niemand laten gaan. Tot nu toe is er alleen sluimerende interesse voor de belangrijke spelers.
"Elke week zitten er vertegenwoordigers van clubs op de tribune", zegt Marc Overmars, bestuurslid technische zaken. "De komende weken zal die interesse alleen nog maar toenemen. Maar we willen de ploeg bij elkaar houden dit seizoen, tenzij er echt rare bedragen worden geboden. We willen het team intact houden en dan zo hoog mogelijk eindigen. Wat er in de zomer gebeurt, zien we dan wel weer."
De naam van Halil Çolak ligt dan meteen op de lippen als een van de begeerde spelers.
Hoewel de Deventenaar pas in september een driejarig contract bij Go Ahead Eagles tekende, ontwikkelt hij zich zo snel dat een stap hogerop slechts een kwestie van tijd is. Zeker als hij zich wekelijks in de kijker speelt met wonderschone en beslissende treffers, zoals afgelopen vrijdag tegen Haarlem en een week eerder tegen Volendam.
Overmars: "Van goals als die van vrijdag maak je er twee in de tien jaar. Halil doet het inderdaad twee keer in twee weken. Hij is beslissend, maar voetballend vond ik hem de eerste zeven wedstrijden van het seizoen nog sterker. Ik denk dat Halil zich voorlopig ook nog beter bij ons kan ontwikkelen. Zoals ik al zei, is het de intentie om de hele ploeg bij elkaar te houden tot het seizoen is afgelopen."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter