Geblesseerde Droste vervangen door Michiels

Wout Droste raakte maandag tijdens een duel op de training geblesseerd. Hij overstrekte zijn been en verrekte een spier aan de achterkant van zijn bovenbeen. Opvallend is dat Ulderink kiest voor Diego Michiels als zij vervanger waarmee hij zijn debuut gaat maken in de thuiswedstrijd tegen MVV. Toen Droste in de uitwedstrijd tegen Eindhoven een schorsing uitzat verving Robbert Maruanaya hem nog.
Ulderink: "Dat was een tactische keus, omdat Eindhoven niet met een echte linksbuiten speelde. Diego is al een hele tijd bijzonder goed bezig. Hij is nu de logische vervanger van Wout."
Patrick Gerritsen maakt zijn rentree in de basis. Hij neemt de plaats in van Jules Reimerink. Vorige week kreeg Reimerink nog de voorkeur. "Jules heeft het prima gedaan tegen Telstar", zegt Ulderink. "Patrick was vorige week pas anderhalve week in training. Hij heeft nu zijn penicillinekuur afgerond en kan een hele wedstrijd aan. En in combinatie met het debuut van Diego geef ik Patrick nu de voorkeur."
Reza Ghoochannejhad speelt andermaal in de spits en fungeert als aanspeelpunt. "We hebben deze week nog wat meer getraind op het inspelen en samenspel met de andere aanvallers." Sander Post ontbreekt hoogstwaarschijnlijk in de selectie. Hij ging woensdag op de training door zijn enkel. De opstelling:
MVV werd door Ulderink voor het seizoen begon als gevaarlijke outsider betiteld. "Ze begonnen minder, maar hebben nu een vast elftal. Ze hebben van de laatste zes wedstrijden er vijf gewonnen." Vrijwel iedereen is fit bij MVV. Voorin moet Esajas wellicht wijken voor de snellere Boateng.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter