Jordy Zuidam maakt het elftal nu niet beter

Jordy Zuidam, herstellende van een bovenbeenblessure in de wedstrijd tegen FC Eindhoven, krijgt van de technische staf van Go Ahead Eagles de tijd om weer helemaal fit te worden. De aanvoerder wordt al sinds eind vorig seizoen geplaagd door blessures.
Aan het einde van het vorige seizoen volgde een enkeloperatie, waardoor hij een deel van de voorbereiding miste. Een spierscheuring, opgelopen in september, kostte Zuidam opnieuw zes weken.
"We zijn zuinig op onze spelers", zegt trainer Andries Ulderink. "Brengen we Jordy nu weer te snel, dan is de kans op een nieuwe blessure groot. Daarmee zijn de club en de speler niet gebaat. Jordy Zuidam heeft een fantastische instelling en als hij geblesseerd is, doet hij er alles aan om zo snel mogelijk weer te kunnen spelen. In overleg met Jordy en de medische staf is besloten dat hij nu een herstel- en opbouwprogramma gaat afwerken. Daarbij stellen we geen deadline, maar zullen we aan de hand van de uitkomsten van regelmatig een evaluatiegesprek voeren."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter