Uitwedstrijd tegen Cambuur alleen te volgen via tv

Go Ahead Eagles moet het op vrijdag 4 december aanstaande in de uitwedstrijd tegen SC Cambuur stellen zonder supporter. Burgemeester Crone van Leeuwarden heeft besloten dat supporters van Go Ahead Eagles niet welkom zijn bij de topper in de Jupiler League.
Burgemeester Crone heeft laten weten dat de politie in Friesland beschikt over betrouwbare informatie dat supporters van SC Cambuur de bussen van Go Ahead Eagles met stenen willen bekogelen.
Naar aanleiding hiervan heeft burgemeester Crone(foto) contact gehad met de burgemeester van Deventer met het oog op de komende wedstrijden en heeft hij in dit gesprek zijn zorg uitgesproken over de rivaliteit tussen beide supportersgroepen.
In de voorbereiding voor de komende wedstrijd tussen beide clubs beschikt de politie Fryslân over betrouwbare informatie waaruit blijkt dat Cambuursupporters van plan zijn om revanche te nemen op de incidenten van 16 oktober jl. Dit kan zich in een brede cirkel rond het Cambuurstadion voor gaan doen, zo zijn de serieuze signalen. Op basis van gesprekken met de politie heeft burgemeester Crone geconcludeerd dat hij onder deze omstandigheden de veiligheid van beide supportersgroepen, maar eveneens de veiligheid van de burgers in die omgeving niet kan garanderen.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter