Opnieuw aan kop ondanks een matige wedstrijd

Go Ahead Eagles heeft de koppositie veroverd in de Jupiler League. In Velsen-Zuid had Go Ahead Eagles genoeg aan een 1-0 zege op Telstar om De Graafschap te passeren.
Reza Ghoochannejhad besliste de wedstrijd. De jonge aanvaller verving Sander Post in de spits en deed dit allesbehalve onverdienstelijk. Er zijn minder flexibele spelers denkbaar dan Reza Ghoochannejhad. Als de trainer hem als spits nodig heeft glimlacht hij vriendelijk en antwoordt 'natuurlijk'.
"De trainer zei donderdag dat hij me in de spits wilde zetten. Hij wilde meer beweging in de spits, ook al omdat Telstar met twee grote verdedigers in het centrum speelde. In de spits spelen is voor mij geen probleem. Al speel ik eigenlijk liever aan de rechterkant.''
Dat trainer Andries Ulderink Marco Parnela weer een basisplaats gunde (ten koste van Robbert Maruanaya) was niet echt verrassend. Dat Jules Reimerink voor het eerst in de basis mocht opdraven was verrassender. Reimerink kreeg de voorkeur boven de niet geheel fitte Patrick Gerritsen maar speelde onopvallend.
Andries Ulderink was blij met het resultaat, maar minder tevreden met de performance van zijn manschappen. Toch was hij hierover mild.
"Jonge spelers als Colak en Kieftenbeld zijn soms nog wat grillig en kunnen niet elke week hun stempel op het duel drukken. Nou, dat is iets wat bij een club als Go Ahead Eagles gewoon mag. Wij speelden vandaag voor rust in een te laag tempo en hielden het veld te klein. In de pauze heb ik de puntjes op de i willen zetten. Na rust werden we echter eerst in de wedstrijd gehouden door Pasveer. Daarna hebben we ook weinig meer weggegeven. Met de grotere ruimte die we kregen hebben we toen te weinig gedaan. Maar ik ben blij met de uitslag en ja dan sta je weer bovenaan."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter