MVV binnen drie minuten gevloerd

Binnen drie minuten besliste Go Ahead Eagles het thuisduel tegen MVV. De goals van Reimerink, Gerritsen en Arkivuo kregen na rust een vervolg met ene treffer van clubtopscorer Colak: 4-0.
Door de overwinning in de uitstekend gespeeld wedstrijd blijft de Deventer ploeg koploper met een punt voorsprong op Cambuur. De Graafschap is door een nederlaag achterop geraakt.
Go Ahead Eagles, dat zonder Goochannejhad (ziek) en Droste (geblesseerd) aantrad, nam na een wat minder begin het initiatief.  Er speelde zich een bizarre powerplay af waarbij nu de vorige week nog tegenvallende Reimerink een hoofdrol speelde en terecht Man-of-the-Match werd. 
In drie minuten tijd liep Go Ahead Eagles ineens uit naar een 3-0 voorsprong tussen de 26e en 29e minuut via Gerritsen na assist Reimerink, Reimerink met een gelepelde bal vanaf de achterlijn over doelman Boffin, en Arkivuo na een tweede mislukte aftrap van de bezoekers. Na rust maakte Colak nog de 4-0. Dave Bus pakte een schorsing door een nieuwe gele kaart. Diego Michiels kon terugkijken op een uitstekend thuisdebuut voor Go Ahead Eagles als back.
Andries Ulderink: "Het eerste kwartier was voor MVV, daarna namen wij het heft in handen. Aanvankelijk hadden we moeite om Gomez en Bruls te beteugelen. Daarna hebben we goed gespeeld en heeft ook Diego Michiels zich uitstekend gemanifesteerd in een behoorlijk vol eigen huis. Het duel werd in vier minuten beslist waarbij de derde goal op een presenteerblaadje werd aangereikt. Vlak na rust vond ik ons wat nonchalant maar later pakten we het toch weer goed op en maakten nog de 4-0, er had qua goals nog wel meer in kunnen zitten. Maar ik ben dik tevreden."
Trainer Fuat Capa van MVV:  " Ik wil Go Ahead Eagles complimenteren. Het is de beste ploeg waartegen we tot nu toe gespeeld hebben". 

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter