Marco Parnela bij de selectie tegen Emmen

Voor het eerst dit seizoen maakt ook Marco Parnela deel uit van de selectie. Ruim een jaar geleden werd hij geveld door blessures aan beide knieën. Na drie weken trainen is hij er weer bij.
Ranégie is inmiddels naar huis gestuurd, Post zit nog twee duels schorsing uit. Ahahaoui of Rence van der Wal in de spits is de keuze, die Ulderink voor het uitduel tegen Emmen moet maken. In de spitspositie heeft de coach nog wat te kiezen. Door een groeiend aantal blessures staat het basiselftal verder bijna vast. Mocht Ahahaoui de voorkeur in de spits krijgen, dan start waarschijnlijk Jeffrey Vlug op de linkerflank.
Indien Van der Wal het eens mag proberen, verhuist Ahahaoui naar links. Marc Overmars heeft afgelopen week een aantal trainingen gemist en kan niet starten. Geoffrey Knijnenburg is er niet bij wegens een verrekking in de lies. Rogier Wissink is hersteld van een griep en zit weer bij de selectie.
Voor het eerst dit seizoen maakt ook Frank Broers wacht een enkeloperatie, maar is nog wel inzetbaar. Wout Droste is nog steeds afwezig. Er wordt opnieuw een mri-scan gemaakt van zijn buikspier.
,,Het mag duidelijk zijn dat we er alles aan moeten doen om drie punten uit Emmen mee te nemen'', zegt Ulderink. ,,Ik heb ze zien spelen tegen VVV, toen vond ik hun aanval de beste linie." De vermoedelijke opstelling:

Pasveer

Bakkati____a a Busa Maruanaya_ _ Vosselman

Zuidam __ Kieftenbeld____ Türk


Colak ____ __ Van der Wal _ _ AAhahaoui

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter