Maikel Kieftenbeld in de basis tegen Den Bosch

Go Ahead Eagles start sowieso met een aangepast elftal tegen Den Bosch. Om welke posities het gaat wilde trainer Andries Ulderink nog niet kwijt. Ulderink was laaiend na de wanvertoning tegen Haarlem. "Maandag en Dinsdag hebben we keihard getraind. De spelers klaagde zelfs over spierpijn. Het schortte tegen Haarlem aan de instelling. Dat mag gewoon niet" aldus Ulderink.
Mathias Ranégie is vertrokken naar Zweden dus in de spits positie is de keuze tussen Achmed Ahahaoui of Rence van der Wal. Miakel Kieftenbeld kan sowieso rekenen op een basisplaats. Hij speelde afgelopen maandag een goede wedstrijd bij Jong Go Ahead Eagles. Halil Colak maakte in dat duel zijn rentree. Ulderink: "Halil kan een uur spelen, maar we moeten kijken of hij kan starten". Robbert Marruanaya keert terug van een schorsing.
De opstelling wil Andries Ulderink dus nog niet prijs geven maar het zal er wel op neer komen dat Colak en Van der Wal op de bank beginnen. Ze zullen wel de laatste 20 minuten wel invallen voor Wissink en Knijnenburg bij een 0-1 achterstand. Gelukkig zal Rence vlak voor tijd de 1-1 nog wel binnen tikken. De vermoedelijke opstelling:
Pasveer

Bakatti_aaa _ Bus_ _ Vosselman


Maruanaya
Zuidam ___ aaa_aa______ Kieftenbeld
Wissink

Knijnenburg _a_ Ahahaoui _ _ Overmars

Bij Den Bosch ontbreken Yoann De Boer, Arjan Ebbinge, Paul Jans en Niki Mäenpää.
Scheidsrechter: Pol van Boekel
Ass. scheidsrechter: Ruud Bexkens
Ass. scheidsrechter: Jan de Vries
Vierde Official: Jordy de Goeij

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter