Zelfs de trainer onder de maat

Na de eerste uitoverwinning volgde het eerste thuisverlies. Nu bijna de helft van het seizoen erop zit blijkt de door trainer Ulderink en bestuurslid Overmars samengestelde ploeg, nog instabieler dan vorig jaar.
Het uitvallen van Mathias Ranégie na een half uur was een fikse tegenvaller. De Zweed had last van de knie. In plaats van de spits Rence van der Wal in te brengen werd Rogier Wissink gebracht en schoof Achmed Ahahaoui noodgedwongen door naar voren. Dit zijn niet echt de vechtjassen die het team nodig heeft om een doelpunt te forceren. Pas in de 89ste minuut kwam de eerste echte kans. Invaller Rence van der Wal kopte de bal door op de meegelopen Bus. De verdediger schoot de bal op keeper Van Duin.
Scoren is een gigantisch probleem, of eigenlijk het creëren van kansen. En dat is veelzeggend in de eerste divisie, waar elke ploeg elke wedstrijd door een beetje opportunisme wel een aantal mogelijkheden krijgt.
Andries Ulderink: "Ik ben zeer teleurgesteld in vooral de wijze waarop we deze nederlaag leden. Dat past niet bij deze ploeg en bij deze club. De opbouw was te traag en er straalde ook onvoldoende het "willen hebben van de bal" vanaf bij diverse spelers. Ik schaam me voor deze vertoning, Go Ahead Eagles onwaardig."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter