Kieftenbeld en Colak beginnen op de bank

Vrijdag wacht de thuiswedstrijd tegen Haarlem. "Haarlem is een goed georganiseerde ploeg. Met name Ten Heuvel en Kousemakers zijn goede spelers. We moeten dus op onze hoede zijn. Vergeet niet dat Haarlem onlangs Zwolle versloeg en tegen Helmond een gelijk spel haalde. Dat zijn niet de minste tegenstanders. Een teken dat ze wel wat kunnen. Natuurlijk gaan we wel vol voor de overwinning" aldus Andries Ulderink.
Maikel Kieftenbeld is weer van de partij. Halil Colak heeft twee goede trainingsweken achter de rug en zal vrijdag aansluiten bij de selectie. Ook Rogier Wissink en Geoffry Knijnenburg zijn weer inzetbaar.
Marco Parnela heeft twee dagen volop meegetraind en heeft geen reactie gehad. Andies Ulderink: "Dat is een goed teken. Bij Marco zullen we in deze fase niets forceren. De opmerking dat hij maandag bij de beloften zal spelen is prematuur. Dat bekijken we aankomend weekend. Het zal mooi zijn als hij de eerste speelminuten kan maken. Maar dat is in deze fase geen doel op zich. Wout Droste heeft een rotblessure, de buikspier. Zoals het er nu naar uitziet is hij in ieder geval de komende weken niet inzetbaar." De opstelling:

Pasveer

Bakkati_a aBusa Broers_ _ Vosselman

Zuidam ___ aaa____ Türk
Ahahaoui


Knijnenburg__ Ranegie _ _ Overmars

Scheidsrechter: Rutger Bekebrede
Ass. scheidsrechter: Hans Olde Olthof
Ass. scheidsrechter: Hessel Steegstra
Vierde Official: Rogier Honig

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter