Victor Sikora gaat meetrainen bij Go Ahead Eagles

Na negen jaar keert Victor Sikora (30) weer terug op het veld bij Go Ahead Eagles. Vanaf woensdag traint hij twee dagen in de week mee met de Deventer profclub, zo heeft hij met trainer Andries Ulderink afgesproken.
De zesvoudig international stond de afgelopen vier maanden onder contract bij FC Dallas. En als het kan keert hij terug naar de Verenigde Staten. ,,Ik ben nog in gesprek met FC Dallas’,zegt Sikora. ,,Ík had een optie voor nog een seizoen, maar die is niet gelicht. Nu onderhandelen we over een nieuw contract. Maar de voorbereiding op de nieuwe competitie begint pas in februari.’’
Hij is daardoor weer terug in Deventer, waar hij nog een huis heeft. ,,En dan kom ik graag weer terug bij mijn oude cluppie en dan ga ik niet bij zwolle trainen.’’
Sikora speelde mee in vijf wedstrijden en scoorde eenmaal; in de laatste wedstrijd van het seizoen tegen LA Galaxy van David Beckham. De Deventer aanvaller miste enkele wedstrijden wegens een operatie aan zijn meniscus.
Sikora was zondag al als toeschouwer aanwezig in de Adelaarshorst bij de wedstrijd Go Ahead Eagles-FC Den Bosch. Tussen 1995 en 1999 speelde hij 107 duels voor de Deventer club.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter