Wout Droste lijkt zondag weer inzetbaar

Wout Droste heeft een buikspierblessure. Die zijn wat lastig, meestal komt de reactie een dag na de inspanning. Hij zal vrijdag aanstaande weer aansluiten bij de groep.
Met Mathias Ranégie hebben we wat tegenslag. Hij zou weer aansluiten bij de groep maar is behoorlijk ziek. Zelfs zo dat hij een penicilinekuur voorgeschreven heeft gekregen. In het gunstigste geval sluit hij nu zaterdag aan. Het plan was dat hij maandag aanstaande een halve wedstrijd met de beloften mee zou spelen. Dat lijkt nu niet te lukken. We gaan ervoor dat hij over twee-en-een halve week weer inzetbaar is.
Het herstel van Halil Colak verloopt zeer voorspoedig. Sneller dan verwacht. Volgende week wordt er een scan gemaakt. Wellicht kan hij daarna de looptraining hervatten. Hij zou dan half november weer inzetbaar zijn.
Ceriel Oosthout wordt volgende week voor de tweede keer geopereerd. Het mag duidelijk zijn dat hij dit seizoen niet meer speelt.
Tot slot Marco Parnela: Zijn herstel valt moeilijk te voorspellen. Er is nog steeds sprake van vochtophoping in de knie. Moeilijk om dat toe te lichten, maar in ieder geval is het niet duidelijk of hij voor of na de winterstop weer inzetbaar is."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter