Jong Go Ahead Eagles verliest bekerduel

Jong Go Ahead Eagles heeft maandagavond het bekerduel tegen Jong Cambuur met 0-2 verloren. Na een ruststand van 0-0 beslisten de Friezen in de 2e helft het duel door binnen 3 minuten tweemaal te scoren.
De door diverse blessures geteisterde selectie aangevuld met een aantal spelers uit Go Ahead Eagles A1. Zo maakte Steven Berghuis zijn debuut in de basis, en vielen Bunyamin Özkök, Mesut Yildirim en Jorik Hollewand in de loop van de wedstrijd in. Jong Go Ahead Eagles startte met Kevin Moeliker in het doel, achterin Django Ngutra, Laurens Tepperik, Tanju Sahin en Joost de Graas, op het middenveld Rogier Gerritsen, Gokhan Pala en Steven Berghuis, en de voorhoede werd gevormd door William Potkamp, Rence van der Wal en Youssef Atibi.
Voor de pauze speelde Jong Eagles een goede wedstrijd, maar wist dit niet in de score tot uitdrukking te brengen. Na rust beslisten de gasten het duel al snel en speelden ze het duel relatief eenvoudig uit.
Na 2 duels heeft Jong Go Ahead Eagles nu 1 punt behaald in het bekertoernooi, waarin verder nog duels tegen Jong Heerenveen (17/11) en Jong zwolle(15/12) gepland staan.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter