Uitkaart verplicht voor bezoek uitwedstrijden

Fans van Go Ahead Eagles kunnen voortaan alleen uitduels bezoeken als zij zich bij de club laten registreren. Het gaat om uitwedstrijden waarvoor geldt dat er alleen een kaartje is te krijgen in combinatie met een door de club gearrangeerde bus- of autoreis.
De Supportersraad is betrokken geweest bij de invoering van de 'Uitkaart'. Geregistreerde supporters krijgen een 'Uitkaart'. Wie zich registreert stemt in met het afstaan van een pasfoto en gaat akkoord met de regels voor gedrag in de bus en rondom de wedstrijd. Wie zich niet aan de regels houdt riskeert dat de uitkaart wordt ingetrokken.
Fans van de club klagen nu dat de combi's duur zijn als gevolg van beveiligers die de club inhuurt. Met de registratie denkt de club dat dat niet meer nodig is. Fans boycotten overigens al lange tijd de buscombi. Zij prefereren de autocombi, waarbij men met eigen vervoer reist en op een met de club en politie afgesproken plek tickets voor de wedstrijd ontvangt. Go Ahead Eagles hoopt dat overheden voortaan minder snel buscombi's opleggen en meer vrij vervoer toestaan.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter