Jong Go Ahead Eagels blijft puntloos

Ook in het zesde duel van de competitie is Jong Go Ahead Eagles er niet in geslaagd de eerste competitiepunten te behalen. In de uitwedstrijd tegen jong zwolle verloor het met 4-2. De punten zijn nodig om een plek bij de eerste 6 teams in de eindrangschikking te kunnen behalen. Aan het eind van het seizoen plaatsen deze teams zich voor de landelijke 1e divisie voor beloftenteams, terwijl de onderste 6 teams degraderen naar de 2e divisie.
In de basis startten Koen Verhoeff in het doel, achterin Joost de Graas, Jorik Hollewand, Tanju Sahin en Django Ngutra, op het middenveld Rogier Gerritsen, Steven Berghuis en Gokhan Pala, en de voorhoede bestond uit William Potkamp, Rence van der Wal en Youssef Atibi. Laurens Tepperik was geschorst.
Jong Go Ahead Eagles kende een prima start in het Oosterenk-stadion, en nam na 11 minuten een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Rence van der Wal. Lang kon het echter niet genieten van de voorsprong, want 6 minuten later maakte Derk Boerrigter weer gelijk.
Via een penalty van Görner en een doelpunt van Gnodde liep jong zwolle al voor rust uit naar een 3-1 voorsprong. Na de pauze maakte Boerrigter er 4-1 van, waarna Van der Wal uit een vrije trap de eindstand bepaalde op 4-2.