Post en Kieftenbeld ontbreken tegen RBC

In het duel tegen RBC en de oud-Eagles speler Sjoerd Ars kan Andries Ulderink niet beschikken over negen spelers uit zijn selectie.
Spits Sander Post (overbelasting/lies), middenvelders Maikel Kieftenbeld (lies), Luuk te Boekhorst (enkel), verdediger Wout Droste (buikspier) zijn zeker niet van de partij. De inzetbaarheid van Rence van der Wal (hamstrings) is uiterst twijfelachtig. Daarnaast zijn er nog de langdurige blessures van Kevin Siemelink (schouder), Halil Colak (enkel), Marco Parnela (knieën) en Ceriel Oosthout (knie).
Marc Overmars is wel fit en begint in de basis. Mathias Ranégie is voor het eerst dit seizoen inzetbaar. De Zweedse spits begint op de bank. ,,Mathias is fit, maar ik heb niet overwogen hem te laten starten'', zegt trainer Andries Ulderink. ,,De medische staf heeft uitdrukkelijk aangegeven dat hij niet langer dan drie kwartier mag spelen.
Op het middenveld spelen Oguzhan Türk en Jordy Zuidam in het elftal. Rogier Wissink zou gepasseerd worden en vervangen worden door Jeffrey Vlug. Andries Ulderink wil zijn tactiek nog niet prijsgeven maar dit laatste lijkt wat onwaarschijnlijk. In de volgende opstelling zal Go Ahead Eagles wel van start gaan:

Pasveer

Bakkati __ Maruanaya __ Bus __ Vosselman

Wissink __ Zuidam __ Türk

Knijnenburg __ Ahahaoui __ Overmars

Scheidsrechter: Jack van Hulten
Ass. scheidsrechter: Terry Hoekstra
Ass. scheidsrechter: Maurice Hoksbergen
Vierde Official: Stefan Tulleners

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter