Oguzhan Türk wederom niet in de basis

Trainer Andries Ulderink houdt vast aan zijn opstelling en beoogt zijn manschappen zo meer vertrouwen te geven. Dit betekent dat hij kiest voor Rogier Wissink in plaats van Oguzhan Türk. ,,Als team hebben we het zondag niet goed gedaan'', geeft hij aan. ,,Daardoor gingen sommige spelers individueel minder spelen. Ik wil dit elftal vertrouwen geven en denk daardoor ook automatismen in het team te krijgen. Maar vertrouwen moeten ze natuurlijk wel waarmaken.''
Veendam begon, net als Go Ahead Eagles, met een valse start aan de competitie. Inmiddels staan ze in de subtop met twee verliespunten minder dan Go Ahead Eagles. Een goed resultaat brengt ook de Deventer ploeg weer in het linkerrijtje.
Keeper Kevin Moeliker zit weer bij de selectie. Marc Overmars is ook weer fit, al blijft het afwachten hoe zijn knie de dagelijkse trainingen verteert. Kort voor het duel tegen Zwolle moest hij afhaken, wegens een zwelling in de knie; een veel voorkomend symptoom bij kraakbeenproblemen. Wout Droste is nagenoeg hersteld van zijn buikspierblessure en sluit maandag weer bij de groep aan.
De opstelling:
Pasveer

Bakkati __ Maruanaya __ Bus __ Vosselman

Zuidam __ Kieftenbeld __ Wissink

Knijnenburg __ Post __ Ahahaoui

Scheidsrechter: Björn Kuipers
Assistent-scheidsrechter: Adriaan Inia
Assistent-scheidsrechter: Sander van Roekel
Vierde Official: Hans IJsbrandy

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter