Tegen Telstar dezelfde elf als vorige week

Andries Ulderink houdt tegen Telstar vast aan het elftal dat vorige week van RBC Roosendaal won. Maikel Kieftenbeld en Rence van der Wal zijn weer fit en zitten bij de selectie. Said Bakkati is ook weer fit en sppelt in de basis.
Sander Post, Frank Broers, Wout Droste en Luuk te Boekhorst zijn nog geblesseerd. "Het gevoel is goed na de wedstrijd van vorige week" , zegt Andries Ulderink. "We willen ook de komende wedstrijd zo dwingend gaan voetballen en tegelijk goede resultaten neerzetten. We krijgen op papier wat minder sterke tegenstanders, maar we moeten het nog wel waarmaken."
Telstar, dit seizoen weer losgemaakt van Stormvogels, waarmee het een aantal seizoenen een fusieclub vormde, bezet momenteel de 19e plaats op de ranglijst en kent zodoende een vrij stroeve start van deze competitie. Telstar kan in ieder geval geruime tijd geen beroep doen op gebleseerde Melvin Holwijn. Het team van de nieuwe trainer Edward Metgod, die Luc Nijholt opvolgde, zal er dus alles aan gelegen zijn om weer eens een zege binnen te halen.
De verwachte opstelling van Go Ahead Eagles:

Pasveer

Bakkati ___ Bus __ Vosselman

Maruanaya

Zuidam __________ Türk
Vlug

Knijnenburg __ Ahahaoui __ Overmars

Scheidsrechter: Michel Winter
Ass. scheidsrechter: Richard Brondijk
Ass. scheidsrechter: Jantinus Meints
Vierde Official: Barry van der Laan

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter