Voetbalkunst in de Adelaarshorst

In de laatste thuiswedstrijd van deze competitie telt de selectie van Go Ahead Eagles nog een aantal twijfelgevallen. Jordy Zuidam ontbreekt zeker tegen TOP Oss, wegens een schorsing. Robbert Maruanaya, vorige week geschorst, neemt zijn plaats op het middenveld in.
Het meespelen van Rogier Wissink (heup), Halil Çolak en Joey Suk (beiden spierblessure) is nog twijfelachtig. Wissink trainde apart, om zijn heup te ontzien. Hij heeft al enige tijd last van een ontstoken aanhechting in het gewricht. Çolak en Suk trainden wel met de afsluitende training mee. Ook Geoffrey Knijnenburg en Oguzhan Türk zijn weer fit, maar kunnen niet rekenen op een basisplaats.
Trainer Andries Ulderink wijkt waarschijnlijk af van zijn opstelling van de laatste twee weken. Sander Post begint dan weer vanaf de bank en Çolak neemt zijn plaats als rechterspits naast Koen van der Biezen weer in.
"Het is afhankelijk of iedereen inzetbaar is", zegt Ulderink. "Maar met Sander en Koen samen in de spits wordt ons spel wel voorspelbaar. Het is dan erg druk in het centrum. Met vleugelspelers heeft ook Kari Arkivuo wat meer ruimte om vooruit te spelen en de gaten op te zoeken."
De opdracht is simpel voor de Deventer ploeg. Ulderink: ,"We moeten gewoon nog twee keer winnen om kans te maken op de play-offs. We weten dat we afhankelijk zijn van de resultaten van MVV om de play-offs te bereiken." De meest waarchijnlijke opstelling:

Pasveer a

DrosteaaaaaBusaa_Parnela_aa Vosselman


Maruanaya

Kieftenbeld__Kieftenbeld_Wissink
Arkivuo

Çolak aaa_Van der Biezen

Een slagwerkgroep Hypercussion zal rond half acht het optreden starten op het Supportersplein. In de rust is er een dansvoorstelling van Soccer Dance.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter