Alles of niets

Go Ahead Eagles reist met een fitte selectie af naar Dordrecht. Daar zal omstreeks kwart voor tien duidelijk zijn of het seizoen ten einde is, of dat het nog een staartje krijgt.
Ze worden ondersteund door een grote aanhang van ongeveer 250 supporters. Zij hebben gebruik gemaakt van de door voorzitter Hans de Vroome en een aantal sponsors geboden mogelijkheid tegen gereduceerd tarief de laatste reguliere competitiewedstrijd te bezoeken.
De ploeg van Andries Ulderink moet winnen om MVV in te halen. In Maastricht moet AGOVV de Deventer ploeg dan wel een handje helpen. MVV mag hoe dan ook niet winnen.
Ulderink kan beschikken over zijn voltallige selectie, met uitzondering van Marc Overmars. De routinier liep gisteren al weer op voetbalschoenen door de Adelaarshorst, ondanks de 'aanslag' van afgelopen vrijdag. Van een breuk is absoluut geen sprake geweest. Het duel tegen Dordrecht komt nog te snel, maar als Go Ahead Eagles de playoffs haalt dan is hij inzetbaar.
Rogier Wissnk lijkt de plek weer over te nemen van Joey Suk. Aanvoerder Zuidam keert na een schorsing terug in de basis en dit lijkt ten koste te gaan van Maruanaya, en starten Bus en Parnela centraal achterin. De opstelling:
Pasveer a

DrosteaaaaaBusaa_Parnela_aa Vosselman


Kieftenbeld

Zuidam__Kieftenbeld_Wissink
Arkivuo

Çolak aaa_Van der Biezen

Omdat Reinhard Breinburg en Ruud Kras dan ontbreken bij Dordrecht vanwege schorsingen, spelen Johan Versluis en Bart van Muyen in het centrum van de verdediging. Vorig seizoen won Dordrecht nog met 5-0 van Go Ahead Eagles.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter