Overmars eventueel nog inzetbaar in de play-offs

De carrière van Marc Overmars is vooralsnog niet ten einde. De rappe aanvaller liep in het duel met TOP Oss een enkelblessure op, maar zou - wanneer Go Ahead Eagles de play-offs haalt - dit seizoen nog in actie kunnen komen.
Eerder deze week werd nog gevreesd voor een ernstige blessure bij de oud-speler van onder meer Arsenal en FC Barcelona. In de media verschenen berichten over een mogelijk gebroken been. Onzin, zo laat Go Ahead Eagles dinsdag weten.
"Wie het bericht van een gebroken been de wereld in heeft geholpen weet ik niet. Hij had alleen flink last van zijn enkel en stond kort na de wedstrijd ook al de pers te woord. Dat doe je niet bij een beenbreuk", aldus een woordvoerder van de club.
"Hij heeft een verrekking aan zijn enkelbanden, meer niet. Hij kan vrijdag zeker niet spelen en hij is een twijfelgeval voor eventuele play-off-wedstrijden."
Go Ahead Eagles moet vrijdagavond zelf winnen en hopen dat concurrent MVV punten verspeelt om deel te mogen nemen aan de play-offs van de Jupiler League.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter