Verdediger Dennis Hollart tekent voor twee jaar

Go Ahead Eagles heeft zich versterkt met Dennis Hollart. De 24-jarige verdediger komt transfervrij over van FC Omniworld en tekent in Deventer een contract voor twee jaar.
Hollart maakte eerder dit seizoen al bekend te vertrekken bij FC Omniworld. De afgelopen weken toonden diverse clubs interesse in de verdediger. Zijn keus is uiteindelijk gevallen op Go Ahead Eagles.
Aan vier jaar FC Omniworld kwam woensdag definitief een einde. De komende twee seizoenen komt Hollart uit voor de club uit Deventer. In totaal kwam de verdediger 133 keer in competitieverband in actie voor de ploeg uit Almere.
"Voor mijn ontwikkeling is het goed om naar een ploeg te gaan die dominant voetbal speelt en meedoet om de prijzen. Dan zie ik ook eens de andere kant van de medaille", aldus Hollart.
Het contract dat Omniworld hem voorschotelde, bleek ook niet voldoende om Hollart te behouden. "Het financiële aspect heeft misschien ook wel meegespeeld, maar ik heb het eerst op voetbalgebied bekeken." Hollart kwam eerder uit voor sc Heerenveen en sc Lelystad.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter