Sander Post blijft nog een jaartje

Go Ahead Eagles huurt Sander Post ook volgend seizoen van zijn club FC Flora Tallinn. Aanvankelijk behoorde de 1.99 meter lange Est tot de groep met afvallers.De Deventer club had een optie tot koop, maar besloot al snel daar van af te zien.
"We zijn blij dat we Sander nog een jaar kunnen huren", zegt trainer Andries Ulderink. "De optie tot koop was een meer theoretische optie. Tegen andere voorwaarden was het voor ons wel mogelijk om hem te behouden. En ook Sander wil hier graag blijven."
De 24-jarige Sander Post, die nog tot en met december 2010 bij FC Flora onder contract staat, vertrok gisteren voor vakantie naar Estland. Lange tijd zag het er naar uit dat zijn verblijf in Nederland tot een seizoen beperkt bleef. Ook al omdat hij lang niet altijd een basisplaats had. "Maar in de slotfase heeft Sander het goed gedaan en ook daarvoor was ik tevreden over hem. Met zijn mentaliteit en zijn lengte brengt hij wat extra's. Hij mag in de voorbereiding met Koen van der Biezen uitvechten wie er in de spits staat. En we hebben al met Koen en Sander samen gespeeld."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter