Luuk te Boekhorst verlaat Go Ahead Eagles

Luuk te Boekhorst speelt de komende twee seizoenen voor WHC. Hij is nu nog herstellende van een langdurige blessure aan zijn knie. De 22-jarige verdedigende middenvelder van Go Ahead Eagles verlaat Deventer na drie jaar.
Voordat Te Boekhorst naar Go Ahead Eagles kwam, speelde de Doetinchemmer voor De Graafschap. Daarvoor kwam hij voor SDOUC uit Ulft in actie. Omdat hij niet akkoord ging met het hem voorgelegde contract besloot Te Boekhorst in 2006 de overstap naar Go Ahead Eagles te maken.
Luuk te Boekhorst heeft gekozen voor WHC omdat hij aan z'n maatschappelijke carrière wil gaan werken. Hij wil z'n studie Sport en Bewegen in Doetinchem afronden en zegt 'een goed gevoel' bij WHC te hebben. Ook de ambitie van WHC - spelen op het hoogste amateurniveau - spreekt hem aan. Daarnaast is WHC volgens Luuk te Boekhorst een échte volksclub.
"Ik kom zelf oorspronkelijk ook uit een dorp, namelijk uit Ulft, en houd wel van die mentaliteit. Aan het eind van komend seizoen hoop ik met WHC naar de topklasse te gaan", zegt de nieuwste aanwinst van WHC.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter