AGOVV wil MVV pijn gaan doen

MVV-coach Fuat Capa beseft dat MVV een cruciale wedstrijd wacht. De Maastrichtenaren moeten winnen om kwalificatie voor de play-offs in ieder geval in eigen hand te houden. "De nederlaag tegen Fortuna kwam hard aan, maar we moeten er niet te lang in blijven steken. We kunnen beter het verleden vergeten en naar de toekomst kijken dan de toekomst vergeten en naar het verleden kijken. Ik reken erop dat we deze klus klaren.”
AGOVV wil de sensatie van vorig seizoen herhalen. Toen verrasten de Apeldoorners MVV in De Geusselt door met 3-2 te winnen. “We zijn bezig aan een geweldige serie en willen die afmaken”, aldus trainer John van den Brom. “De mooie resultaten hebben een zwarte rand, omdat iedereen beseft dat we aan het eind van de rit met lege handen staan.
Misschien zijn we vrijdag na de wedstrijd achtste, maar zit het er wel op. We beseffen dat het nu vooral leuk is dat we afsluiten met een duel, waarin het nog ergens om gaat. Spelen in een vol stadion voor een enthousiast publiek is voor iedereen mooi. Wij gaan er alles aan doen. MVV mist drie spelers, terwijl wij vertrouwen hebben. We gaan die ploeg pijn doen.”

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter