Drie punten ingelopen op MVV

Winst in de sfeervolle Adelaarshorst op TOP Oss (1-0) en verlies van MVV in Sittard biedt nog kans op play-offs voor de Deventer ploeg. Volgende week in Dordrecht wordt het een allesbeslissende wedstrijd.
Koen van der Biezen bracht zijn ploeg fraai op voorsprong. Uit een corner van Arkivuo torende de spits hoog boven alles en iedereen uit en knikte de bal binnen. Genoeg om TOP te verslaan. Al diende keeper Remko Pasveer zich nog wel enkele keren te strekken om de bal in de tweede helft uit het doel te houden.
Andries Ulderink wisselde totaal verkeerd door Wissink in te brengen voor Maruanaya in plaats van de matig spelende Halil Çolak te vervangen. Go Ahead Eagles kwam hierna eigenlijk niet meer aan voetballen toe met zelfs een offensiefje van TOP, dat de laatste twintig minuten met tien man speelde. Een elleboogstoot van Ousmane Sanou op het hoofd van Marco Parnela werd wel met rood bestraft.
Ulderink: "Volgende week mogen we dan nog een prachtige finale spelen." Als Go Ahead Eagles uit bij Dordrecht dan moet MVV thuis ook winnen van AGOVV om de paly-offs te halen. De druk ligt bij MVV zou je zeggen...

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter