Van Beukering, Kissi en Wellenberg tegen Hellendoorn

Go Ahead Eagles heeft maandagavond een oefenduel tegen VV Hellendoorn met 0-7 gewonnen. Bij rust leidden de Deventenaren met 0-3. In het duel op Sportpark De Voordam, dat werd georganiseerd ter ere van de opening van het nieuwe clubgebouw van de tweedeklasser maakte bij Go Ahead Eagles maakte Jhon van Beukering zijn debuut en wist twee maal te scoren. Hij nam de 0-5 en de 0-6 voor zijn rekening in Hellendoorn. Het tweede doelpunt kwam uit een strafschop.
Ook de Marokkaanse middenvelder Abdelkarim Kissi, die een paar weken meetraint bij Go Ahead Eagles, speelde het hele duel in Hellendoorn, evenals Epe-aanvaller Ruud Wellenberg.
In de eerste helft werd het 0-1 door een doelpunt van Joey Suk, die een voorzet van Gersom Klok binnenschoot. Vijf minuten later gaf Van Beukering de bal mee aan Wellenberg, die daarmee de 0-2 liet aantekenen. Ook Kissi was goed voor een assist, ditmaal op Klok, die de 0-3 voor zijn rekening nam. Na de pauze bouwde Go Ahead Eagles de score verder uit. De 0-4 door een doelpunt van Suk en in de slotfase bracht Dennis Hollart met een schot van afstand de eindstand op 0-7.
Opstelling: Jasper Heusinkveld, Diego Michiels, Glenn Kobussen (56. Wout Droste), Marco Parnela, Sven Spekking, Joey Suk, Abdelkarim Kissi, Ruud Wellenberg, Patrick Gerritsen (46. Dennis Hollart), Jhon van Beukering, Gersom Klok