Veendam overklast

BV Veendam bleek vrijdagavond niet genoeg kwaliteit in huis te hebben om Go Ahead Eagles met lege handen naar huis te kunnen sturen.  Aanvankelijk leken de kansen voor Veendam nog wel aanwezig. Echter wist Go Ahead Eagles na een klein half uur via  Vogelzang met een kopbal  te scoren vanuit een vrije trap van Janota. En ook het tweede doelpunt wist Go Ahead Eagles snel hierna binnen te halen door een doelpunt van Pedro.
Een kwartier na rust was het duel beslist. Aanvaller Koen van der Biezen schoot de Eagles naar een zekere overwinning. Cmovs deed nog iets terug, maar dat was niet genoeg voor BV Veendam. Pedro maakte er vlak voor tijd nog 1-4 van.
Zonder de geblesseerde Joep van den Ouweland en de geschorste Joey Suk was Vogelsang de verassende vervanger op de rechtshalf positie. Het team speelde beduidend minder dan maandag tegen Sparta, maar was uiterst doeltreffend. Het eerste half uur werd veelvuldig de bal breed gespeeld. "We zochten veel te weinig de diepte", vond trainer Andries Ulderink ook. "Maar ik had mijn ploeg ook meegegeven om geduldig te blijven, omdat Veendam er gevaarlijk uit kan komen. Al namen ze dat geduldig blijven misschien wat te letterlijk."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter