Van Beukering als extra spits op amateurbasis

Jhon van Beukering vervolgt zijn voetbalcarrière bij Go Ahead Eagles in Deventer. Van Beukering had de clubs voor het uitkiezen, maar besloot uiteindelijk dicht bij huis te blijven. Van de elf clubs die al dan niet serieus naar zijn gunsten dongen, heeft hij du voor Go Ahead Eagles gekozen. Onder andere AGOVV en Helmond Sport visten achter het net, eerder was er belangstelling uit Australië, Denemarken, de Spaanse tweede divisie en meerdere topklassers.
Van Beukering gaat op amateurbasis spelen. Hij wil zijn transfervrije status, waarmee hij zonder afkoopsom overal een nieuw contract kan tekenen, niet kwijt. De Arnhemmer speelde eerder betaald voor onder meer Vitesse,, De Graafschap en NEC, dat hem het laatste seizoen aan de Graafschap verhuurde. Sinds 1 juli was Van Beukering op zoek naar een nieuwe club. 
Gisteren kwamen de onderhandelingen rond met trainer Ulderink.  "Omdat we Frank van der Zwan weer last van zijn enkel heeft, hebben we met Koen van der Biezen maar één kandidaat voor de spitspositie. Daarbij kan Van Beukering ook achter de spits spelen," aldus Ulderink.
”Go Ahead is een mooie club”, aldus Van Beukering. “Ik ben fit en heb er zin in.” Jhonny van Beukering sluit zaterdag aan bij de selectie. 

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter