Blessure Ouweland blijkt vrij ernstig

Go Ahead Eagles moet het de komende maand stellen zonder middenvelder Joep van den Ouweland. Op een mri-scan werd een scheurtje in de meniscus geconstateerd. Naar verwachting wordt hij donderdag geopereerd en duurt de revalidatie ruim een maand.
In het duel tegen Sparta liep Van den Ouweland de blessure aan zijn linkerknie op. Na een prima eerste helft overstrekte de controlerende middenvelder bij een duel zijn knie. Trainer Andries Ulderink kan de komende twee wedstrijden ook al niet beschikken over de logische vervanger van Van den Ouweland in de selectie; middenvelder Joey Suk. Hij werd geschorst voor twee duels na zijn rode kaart tegen Sparta. De wellicht derde keus, Timon van Leeuwen lijkt voorlopig nog niet fit.
Het wordt dus nu al puzzelen wie de plek rechts op het middenveld de komende weken mag innemen. Glen Kobussen lijkt de aangewezen persoon om deze positie in te nemen. Ulderink kan ook de keuze maken om Freek Heerkens een positie door te schuiven. In zijn eerste officiële wedstrijd voor Go Ahead Eagles, afgelopen maandag, maakte hij een erg goede indruk. Marco Parnela lijkt weer fit om zijn vertrouwde positie achterin weer in te nemen.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter