De tijden veranderen

De aanvangstijdstippen van de wedstrijden kunnen in het komende seizoen aangepast worden. Eredivisie live gaat tweetal wedstrijden uit de Jupiler League live op de buis te brengen. Een wekelijkse wedstrijd op vrijdag (aanvang is doorgaans 18.45 uur) en een wekelijkse wedstrijd op maandag (aanvang is doorgaans 20.45 uur). Alle clubs in de Jupiler league hebben zich verplicht mee te werken, met dien verstande dat de lokale driehoek uit veiligheidsoverwegingen het recht heeft een vervroeging op vrijdag of verplaatsing naar de maandag te verbieden. Er zullen per seizoen ten minste twee thuiswedstrijden op vrijdag om 18.45 uur worden gespeeld. Daarnaast gaan er twee wedstrijden naar de maandag (20.45 uur). Ook zullen we twee uitwedstrijden vroeg op vrijdag hebben en twee uitwedstrijden op de maandagavond. Zo begint de uitwedstrijd op vrijdag 20 augustus tegen Veendam al om 18:45 uur.
De maandagwedstrijden zijn bekend. Naast Sparta spelen we tegen RBC thuis op maandag en de uitduels op deze dag zijn FC Emmen en Fortuna Sittard. De thuiswedstrijd tegen RKC op vrijdag 28 september begint om 20.45 uur, omdat er op deze dag geen eredivisievoetbal is. Het kan een enkele keer voorkomen dat een vrijdagwedstrijd (op zijn laatst) twee weken voor de speeldag wordt vervroegd van 20.00 uur naar 18.45 uur.
Er is ook besloten dat vanaf heden het stadion pas een uur voor aanvang van de wedstrijd te open gaat. Dat was anderhalf uur. Ook de kaartverkoop aan de stadionkassa begint vanaf heden een uur voor de wedstrijd.
Verder speelt Go Ahead Eagles op maandagavond 30 augustus een oefenduel tegen Hellendoorn. De wedstrijd op het terrein van de zaterdagtweedeklasser begint om 19.00 uur.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter