Verlies tegen Willem II na persoonlijke fouten

Go Ahead Eagles was in de laatste oefenwedstrijd in Terwolde op zaterdag 24 juli niet opgewassen tegen Willem II: 0-2. Aanvallend was het erg mager wat de Deventer ploeg liet zien, met uitzondering van acties van Halil Çolak voor rust.
Verdedigend bleken twee persoonlijke fouten meteen fataal. In de eerste helft leed Michal Janota balverlies, waarna Juha Hakola uiteindelijk afrondde. Na rust verslikte Dave Bus zich voor de goal in Frank Demouge.
Trainer Andries Ulderink was niet geheel rouwig om het verlies. ,,Een leerzame wedstrijd. Na de 3-0 winst tegen Excelsior was de stemming bij de buitenwacht misschien dat we het allemaal wel zouden redden, dat is na deze wedstrijd wel anders.''
Ulderink had vrijdag nog een pittige training op het veld afgewerkt, waarna hij met de selectie 's middags voor een flinke mountainbiketocht op de Holterberg koos. "Fysiek waren de spelers flink belast, dat zag je vandaag ook terug."
Opstelling: Padt, Droste, Bus, Heerkens (46. Parnela), Vosselman, Van den Ouweland, Gerritsen, Hollart, Van der Zwan (75. Van der Biezen), Janota,  Colak (46. Vogelsang)

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter