Gelijk tegen het Umm Salal van Henk ten Cate

Go Ahead Eagles heeft op zaterdag 17 juli de derde oefenwedstrijd tegen een profclub gelijkgespeeld; tegen Umm Salal uit Qatar werd het 1-1. De Nigeriaanse spits van de ploeg van trainers Henk ten Cate en Mike Snoei, Derrick, opende na rust de score. Invaller Patrick Gerritsen maakte bij zijn eerste balcontact in de 76ste minuut gelijk.
Trainer Andries Ulderink zag dat zijn ploeg het in de beginfase lastig had met het stugge Umm Salal. "Zij speelden in de beginfase behoorlijk verdedigend", aldus Ulderink. "Daar hadden we het moeilijk mee om er door te komen. Dat werd na rust beter." Ulderink speelde lang met hetzelfde team. Tot zijn tevredenheid zag hij dat de ploeg het goed volhield. "Veel spelers zijn conditioneel al op een prima niveau. Dat is na drie weken voorbereiding al goed om te zien." Frank van der Zwan ontbrak wegens een keelontsteking.
Opstelling: Padt, Droste, Bus, Parnela, Vosselman, Van den Ouweland, Pedro (75. Janota), Hollart, Van der Biezen (75. Gerritsen), Vogelsang, Colak.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter