Eerste uur weinig overtuigend tegen Voorwaarts

Go Ahead Eagles heeft vrijdagavond 20 juli in Twello het oefenduel tegen Voorwaarts met 0-6 gewonnen. De oefenzege kwam moeizaam tot stand, een kwartier voor tijd leidde Go Ahead Eagles nog met 0-2.
Zoals te verwachten was had Go Ahead Eagles vrijwel de hele wedstrijd een veldoverwicht, maar het slaagde er niet in veel doelrijpe kansen te produceren voor het doel van Voorwaarts. De scherpte in de afwerking was er niet altijd. Pas na een uur spelen slaagde Go Ahead Eagles er in om eersteklasser Voorwaarts op de knieën te krijgen. Koen van der Biezen speelde voor het eerst sinds zijn knieblessure de volle negentig minuten en trof driemaal doel. Marco Parnela (enkel), Patrick Gerritsen (knie) en Theo Vogelsang (rug) bleven geblesseerd aan de kant. "Over het eerste uur van de ploeg kan ik niet tevreden zijn", gaf Andries Ulderink aan. "We speelden met veel te weinig overtuiging."
Voorwaarts - Go Ahead Eagles 0-6 (0-1). 43. Van der Biezen 0-1, 62. Van der Biezen 0-2, 77. Vosselman 0-3, 85. Van den Ouweland 0-4, 87. Hollart 0-5, 89. Van der Biezen 0-6.
Opstelling: Padt; Droste, Heerkens, Bus, Vosselman; Van den Ouweland, Janota (61. Suk), Hollart; Pedro (61. Klok), Van der Biezen, Çolak.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter