Zondag een megascherm in de Adelaarshorst

Go Ahead Eagles gooit zondag de poorten van de Adelaarshorst open. Supporters van de club uit de Jupiler League kunnen op een megascherm de promotie- wedstrijd tegen Willem II aanschouwen. Na de 1-0 thuiszege van donderdagmiddag staat Go Ahead Eagles op de drempel van de Eredivisie. Die marge moet de ploeg van trainer Andries Ulderink zondagmiddag in Tilburg zien te verdedigen. Mocht de ploeg van Deventer daarin slagen, dan wordt later op de dag in het eigen stadion het promotiefeest gevierd.
Go Ahead Eagles won donderdag met 1-0 dankzij een late treffer van Koen van der Biezen, die zijn rentree maakte na een zware knieblessure. Als Go Ahead Eagles zondag promoveert naar de Eredivisie, mogen fans van de voetbalclub uit Deventer de spelersbus niet verwelkomen op de A1. Go Ahead speelt zondag in Tilburg een promotie/degradatiewedstrijd tegen Willem II en verdedigt een 1-0 voorsprong uit de eerste ontmoeting.
De politie dat het te risicovol is om de spelersbus op te wachten op de A1 en daarom wordt dit niet toegestaan. Als er toch fans langs de snelweg staan om hun team te verwelkomen, neemt de spelersbus een alternatieve route naar stadion De Adelaarshorst. Daar vindt de huldiging plaats als Go Ahead Eagles promoveert. Begin deze maand ontstond een gevaarlijke situatie toen de spelersbus van landskampioen FC Twente in een open bus stapvoets over de A1 reed.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter