Teamspirit veel beter dan bij Willem II

Andries Ulderink wenst nog niet veel prijs te geven over de punten waarop hij de eredivisionist denkt te kunnen verslaan. Maar als hij dan toch een aspect moet benoemen waarop Go Ahead Eagles bij Willem II in het voordeel is, dan moet het wel de teamgeest zijn. "Het is een eredivisieploeg, individuele kwaliteiten hebben ze wel. Zeker met spelers als Boutahar en Nijland. Maar als je drie trainers in een seizoen voor de groep hebt staan lijkt het me duidelijk dat dat zijn uitwerking op de groep heeft." En met die teamgeest zit het bij zijn ploeg wel goed. "Na de wedstrijd tegen Cambuur vierde niemand feest. De groep straalde duidelijk uit dat het meent dat er meer te halen is."
Kari Arkivuo ontbrak op de laatste training van Go Ahead Eagles. De Finse middenvelder bleef uit voorzorg in het krachthonk achter met lichte hamstringsklachten. Arkivuo lijkt echter op tijd fit voor de wedstrijd van morgenmiddag tegen Willem II. "Als het even kan speelt Kari", zegt trainer Andries Ulderink. "Hij had nog wat last na de wedstrijd van zondag tegen Cambuur."
Ulderink heeft verder geen personele problemen. Op Marco Parnela en Timon van Leeuwen na is de selectie compleet. Of Koen van der Biezen bij de wedstrijdselectie zit is nog even de vraag. Medisch zijn er geen bezwaren meer, nu de spits is hersteld van een kruisbandblessure. "Koen traint weer helemaal mee. Normaal speelt een speler dan eerst een helft in een oefenduel. Koen zou nu maximaal vijftien minuten inzetbaar zijn." Ulderink: "Koen zal er alleen bij zitten omdat hij van waarde is. Hij is gevaarlijk voor de goal. Dat heeft hij ook op de training al laten zien." De beginopstelling blijft naar verwachting ongewijzigd:
Bij Willem II ontbreekt Frank Demouge  in de play-offswedstrijd.  De spits van de Tilburgers is nog altijd niet genezen van de liesblessure.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter