Sven Spekkink maakt verdediging volgend seizoen compleet

Sven Spekkink speelt vanaf komend seizoen voor Go Ahead Eagles. De club uit Deventer neemt de verdediger over van De Graafschap, waar hij in het beloftenelftal actief was. De twintigjarige Spekkink komt over op amateurbasis.
Voor trainer Andries Ulderink is de rechtsbenige verdediger geen onbekende. De oefenmeester kent de jongeling nog uit zijn tijd in Doetinchem. "Sven is op alle posities in de verdediging inzetbaar. Hij kon ook bij De Graafschap blijven, maar hij studeert in Deventer aan de Saxion Hogeschool. Studie en de training bij ons is prima te combineren", aldus Ulderink.
Met het aantrekken van Freek Heerkens, die overkomt van Jong PSV, leek de verdediging van Go Ahead Eagles op orde voor komend seizoen. "We hadden nog ruimte voor een jonge speler. Nu hebben we de posities echt dubbel bezet", zo zegt Ulderink, die volgend seizoen ook aanvallers Frank van de Zwan en Theo Vogelsang mag verwelkomen.
Over eventueel andere versterkingen wordt pas volgende week een beslissing genomen. Dan is duidelijk of de club uit Deventer actief is in de Eredivisie of Jupiler League.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter