Maikel Kieftenbeld in voorlopige selectie Jong Oranje

Maikel Kieftenbeld is door KNVB-bondscoach Cor Pot opgenomen in de voorlopige selectie van Jong Oranje. De talentvolle middenvelder is de enige speler van een eerste divisieclub in de 29-koppige selectie.
"Hartstikke gaaf", vond Kieftenbeld. "Echt mooi nieuws." Het talent uit Lemelerveld maakte vorige maand voor het eerste deel uit van een vertegenwoordigd Oranje-elftal, toen hij door Hans Schrijver werd geselecteerd voor een oefeninterland met Oranje onder 21 jaar.
Aanholt van Chelsea en, de al reeds international, Marcellis van PSV zijn ook opgeroepen voor Jong Oranje. De definitieve selectie voor Jong Oranje  zal op 13 en 14 mei een tweedaagse trainingsstage in Doorwerth beleggen en daarna doorreizen naar Portugal waar in de Algarve twee oefeninterlands tegen het thuisland op het programma staan. Het eerste duel met de Portugezen wordt op dinsdag 18 mei in Vila Real San António gespeeld, terwijl de tweede ontmoeting op vrijdag 21 mei in Parchal plaatsvindt. De aftrap van beide interlands is om 17.15 uur lokale tijd.
Jong Oranje gebruikt deze activiteiten ter voorbereiding op de beslissende fase van de kwalificatiestrijd voor het EK 2011 in Denemarken.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter