Finale play-offs overal live te volgen

De wedstrijd Willem II - Go Ahead Eagles is zondag live te zien op TV Oost en op Omroep Brabant. De Deventer ploeg heeft, na de 1-0 overwinning van donderdag, in Tilburg voldoende aan een gelijkspel om te promoveren naar de Eredivisie.
De uitzending op RTV Oost begint om 14.00 uur met een voorbeschouwing. De aftrap is om 14.30 uur, het live wedstrijdverslag wordt verzorgd door commentator Nico Wantia. Ook de eventuele huldiging op maandag 17 mei wordt live uitgezonden. Ook Radio Oost doet uitgebreid verslag van de finale van de Jupiler Play-offs.
Omroep Brabant begint de uitzending om kwart over twee. De voormalig Willem II-verdediger Jos van Nieuwstadt zal daar de analyse rondom de wedstrijd verzorgen.
De echte fans van Go Ahead Eagles kunnen ook in de Adelaarshorst de wedstrijd volgen. Daar worden de wedstrijdbeelden op een groot scherm vertoond. De Adelaarshorst is vanaf 13.30 uur open. Vanaf 14.30 uur wordt de wedstrijd live vertoond. Na het duel volgt een randprogramma met optredens van DJ Jeronimo en de zangers Peter Arends en Michel.
Om half acht wordt de spelersgroep in De Adelaarshorst verwacht, waarna zij zich op het podium in het stadion zullen vertonen. De entree bedraagt één euro. Supporters die met de combi meegaan naar Tilburg, mogen bij terugkeer gratis naar binnen. Het feest eindigt rond 20.30 uur.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter