Cambuur zal naar verwachting de boel gaan provoceren

Met de steun van 400 Deventer fans verdedigt Go Ahead Eagles een 2-0 voorsprong tegen Cambuur. Als Go Ahead Eagles in Leeuwarden weet te scoren dan zal Cambuur maar liefst vier goals moeten maken. Dat idee zal ook het vertrouwen moeten geven bij de spelersgroep. Het lijkt een uitstekende uitgangspositie, maar trainer Andries Ulderink is allesbehalve gerust op een rustige middag in Leeuwarden. Ulderink hoopt dat zijn ploeg lering heeft getrokken uit het duel tegen De Graafschap. Toen liet de ploeg zich in een vol stadion meeslepen door intimidaties van de kampioen.
Opstootjes en uiteindelijk een rode kaart voor keeper Pasveer waren begin april dit jaar het gevolg. "Cambuur zal morgen ook alles aangrijpen om ons uit het spel te halen'', beseft Ulderink. "Daar moeten we alert op zijn en zelf de rust bewaren."
Zijn veel jongere ploeg kreeg donderdag al een voorproefje van de Friese 'sportiviteit'. Nadat Jeffrey de Visscher met een onbehouwen charge hard het onderbeen van Jules Reimerink hard raakte, hielden spelers en trainer Menzo vol dat De Visscher de bal speelde. De met rood weggestuurde aanvaller noemde Reimerink zelfs een 'matennaaier'. Reimerink kwam er na De Visschers smerige overtreding met een schaafplek van knie tot enkel vanaf. Ook de andere Eaglesspelers haalden nagenoeg ongeschonden het einde. De opstelling zal daarom ook waarschijnlijk dezelfde zijn als de thuiswedstrijd.
Bij Cambuur zal Reza Ghoochannejhad de geschorste Jeffrey de Visscher vervangen. De weer fitte Danny Guijt begint op de bank.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter