Beide play-off duels live op omroep Fryslân

Go Ahead Eagles-trainer Andries Ulderink kan donderdag, buiten de geblesseerden Marco Parnela en Timon van Leeuwen, beschikken over een fitte selectie. Koen van der Biezen, die de training heeft hervat, zal nog niet spelen.
De Deventer ploeg, die in de reguliere competitie als vijfde eindigde, heeft vertrouwen in de tweestrijd met SC Cambuur. “Ik geef ons een goede kans”, stelt middenvelder Maikel Kieftenbeld. “Iedereen heeft er zin in en er is ook goed getraind.”
Trainer Andries Ulderink roept supporters op de ploeg donderdag te steunen. "Ik hoop op een nagenoeg uitverkocht en sfeervol stadion. We hebben de steun van onze supporters hard nodig. SC Cambuur is een pittige tegenstander, maar wij zien zeker kansen tegen deze ploeg. Zeker als we gesteund worden door onze trouwe aanhang." Ulderink weet dat voor insiders de favoriet is. "Dat kan wel zo zijn, heb ik geen enkele moeite mee. Maar wij voelen ons niet minder dan SC Cambuur." De vermoedelijke opstelling:
Bij Cambuur beginnen Mark de Vries en Danny Guijt licht geblesseerd aan de wedstrijd. Omroep Fryslân zal aankomende donderdag en zondag een live-uitzending maken rondom het duel tussen Go Ahead Eagles - Cambuur en vice versa. De uitzending rondom het duel begint op televisie om 18.50 uur en duurt tot 21.00 uur. Op zondag start de uitzending al om 14.20 uur, omdat de wedstrijd voor 14.30 uur op de planning staat.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter