Wout Droste tekent een contract voor één jaar

Wout Droste komt ook na dit seizoen voor Go Ahead Eagles. De geboren Oldenzaler tekent een contract voor één seizoen. Droste speelt al twee seizoenen voor Go Ahead Eagles, maar stond nog onder contract bij FC Twente. De rechtsback heeft momenteel een vaste basisplaats bij de Eagles.
Droste doorliep, nadat hij gescout werd bij Quick '20, de jeugdopleiding van FC Twente. Hoewel hij in de voorbereiding van het voetbalseizoen 2007 en 2008 met het eerste elftal meetrainde, kwam het nooit tot een officiele wedstrijd voor de ploeg uit Enschede. FC Twente wilde het aflopende contract met Droste niet verlengen. "We zijn blij dat we Wout nog een jaar onder contract hebben", zegt trainer Andries Ulderink. "Droste is een van de spelers waar veel potentie inzit, dus ik ben zeer blij met de overeenkomst tussen Go Ahead Eagles en Droste”
Droste zou ook in de belangstelling staan van ploegen uit de eredivisie zoals NEC. "Het is inderdaad een korte termijn, maar dat heeft met geld te maken. Daarnaast wil Wout op termijn de stap naar de eredivisie maken.", aldus Ulderink.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter