Een prima overwinning met de terugkeer van Oosthout

Na drie competitienederlagen boekte Go Ahead Eagles tegen RBC weer een prima overwinning: 3-1. Mede door de terugkeer van Donny de Groot en Halil Çolak in de aanval toonde de thuisploeg weer aanvalskracht.
Naast de drie goals schiep de ploeg een reeks aardige kansen. Maikel Kieftenbeld gaf in de tiende minuut de aanzet tot de 1-0. Zijn schot belandde via RBC'er Toet tegen de netten. De Groot zorgde kort daarop voor de 2-0, door prima de buitenspelval te ontwijken. Direct na rust besliste Jules Reimerink, na prima voorbereidend werk van Çolak, de wedstrijd.
Trainer Andries Ulderink was tevreden. "We hebben zeer geconcentreerd gespeeld", zei Ulderink. "We waren rustig in de opbouw, maar de eindpass liet nog wel wat te wensen over. We kwamen al snel op 2-0 en dan hoop je door te kunnen drukken. Dan valt toch die 2-1, maar na rust weer snel de 3-1. Daarna hebben we ook nog een fase redelijk goed gespeeld maar verzuimd vaker te scoren. Vooral in de tweede helft hebben we niks weggegeven. Blij met dit resultaat en de terugkeer van enkele belangrijke spelers. Een prima overwinning."
Volgende week na de laatste competitiewedstrijd tegen Veendam wordt pas duidelijk welke tegenstander Go Ahead Eagles in de tweede ronde van de play-offs treft. Ook de concurrentie wist te winnen, zodat er drie ploegen met een gelijk aantal punten de derde tot en met vijfde plaats bezetten.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter