Vijfde plek maakt Cambuur tegenstander in play-offs

Go Ahead Eagles sloot dankzij een doelpuntenfestijn op de Vijverberg bij De Graafschap-AGOVV de voetbaljaargang 2009-2010 af als minst gepasseerde ploeg van de Jupiler League door uit met 1-1 af te sluiten bij Veendam. 
Donny de Groot schoot zijn ploege in Veendam op voorsprong. Go Ahead Eagles voetbalde prima met enkele goede aanvallen. In de slotfase passeerde de Veendammer topscorer Michael de Leeuw keeper Remko Pasveer met een prachtige omhaal. 

Na de puntendeling kan Go Ahead Eagles zich opmaken voor een dubbele confrontatie met Cambuur in de tweede ronde van de play-offs. Donderdag 6 mei speelt Go Ahead Eagles eerst thuis. Het aanvangstijdstip, 20.00 uur of 20.30 uur, moet nog worden vastgesteld.

De spelers en technische staf van de Deventer club hadden in ieder geval geen voorkeur voor een tegenstander. "Cambuur of een andere tegenstander maakt niet uit", zei middenvelder Timon van Leeuwen. "In de tweede ronde polay-offs heb je alleen sterke tegenstanders."
 "Cambuur is een sterke ploeg, waar we ook goed tegen kunnen voetballen", zei trainer Andries Ulderink.

Go Ahead Eagles speelt donderdag 29 april nog een laatste oefenduel voor dat het volgende week in de play-offs aantreedt. De ploeg van Ulderink oefent in en tegen Epe (aanvang 19.00 uur), de club waar bestuurslid Marc Overmars geregeld in het eerste team speelt.  

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter