Voorlopig oefenprogramma zomer 2010

Go Ahead Eagles begint op 28 juni de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Traditiegetrouw traint de Deventer club tijdens de trainingsweken op het complex van Terwolde.Daar worden ook vijf wedstrijden gespeeld.
Trainer Andries Ulderink heeft gekozen voor elf oefenwedstrijden, een aantal meer dan vorig jaar. "Ik wil de spelers die niet in de basis staan in de voorbereiding meer wedstrijden laten spelen", legt Ulderink uit. "Daarom staan er meer wedstrijden op het programma." Behalve enkele bekende tegenstanders (Terwolde, Sallands streekteam, Emst, Excelsior en Willem II) zijn er ook nieuwe opponenten.
Zo speelt Go Ahead Eagles zaterdag 17 juli tegen Umm Salal. Bij de topclub uit Qatar staan dan wel weer twee oude bekenden aan het roer; Henk ten Cate als hoofdtrainer en Mike Snoei als zijn assistent. Het duo is met Umm Salal deze zomer op trainingskamp in Doorwerth.
De namen van twee andere tegenstanders, Nederlandse profploegen, worden later bekend gemaakt. Go Ahead Eagles besluit in ieder geval de oefencampagne met een sterke tegenstander, zodat de wedstrijd tegen het Zutphense streekteam in Almen net als vorig jaar niet op het programma staat.
Indien Go Ahead Eagles via de play-offs naar de eredivisie promoveert, wordt de voorbereiding een week eerder gestart, al op 21 juni. De competitie in de eredivisie begint ook een week eerder. In die extra eerste week voorbereiding worden dan geen wedstrijden gespeeld. De vakantie is dan overigens extra kort; vijf weken. Op 16 mei staat de tweede finalewedstrijd van de playoffs op de rol. Voorbereiding:
       28 juni     maandag          Terwolde       eerste training
       30 juni     woensdag  19:00, Terwolde       Terwolde    
        3 juli     zaterdag  15:00, Epse           SV Epse 
        7 juli     woensdag  19:00, Terwolde       VVV  
       10 juli     zaterdag  19:00, Heeten         Sallands streekteam
       13 juli     dinsdag          nader te bepalen profclub
       17 juli     zaterdag  19:00, Terwolde       Umm Salal (Qatar) 
       20 juli     dinsdag   19:00, Terwolde       Excelsior 
       24 juli     zaterdag  19:00, Terwolde       Willem II 
       30 juli     vrijdag   19:00, Twello         sv Voorwaarts 
       31 juli     zaterdag  14:00, Adelaarshorst  Open dag
        3 augustus dinsdag   19:00, Emst           V.V.Emst
        6 augustus vrijdag          nader te bepalen profclub 

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter