Donny, Halil, Michael en Remko doen weer mee

De ziekenboeg van Go Ahead Eagles loopt langzaam leeg. Donny de Groot, Halil Çolak, Michael Jansen en Kari Arkivuo zijn weer inzetbaar voor de laatste thuiswedstrijd in de competitie tegen RBC. De Groot, Çolak en Jansen keren ook meteen terug in de basis. Remko Pasveer komt terug van een schorsing. Jonathan Vosselman (enkel), Jordy Zuidam (lies), Marco Parnela (enkel), Patrick Gerritsen (knie) en Koen van der Biezen (knie) zijn nog niet inzetbaar.
Voor beide ploegen valt er niks meer te winnen. RBC Roosendaal heeft de afgelopen wedstrijden te veel punten laten liggen en heeft zo geen kans meer op de nacompetitie. Go Ahead Eagles is zeker van een plek bij de eerste vijf en kan zich voorbereiden op de nacompetitie. Desondanks wil Ulderink geen gas terug nemen, al wordt de wel weer fitte Arkivuo nog gespaard. "We moeten gewoon drie punten pakken", zegt trainer Ulderink. "Alleen al voor ons trouwe thuispubliek."
Timon van Leeuwen start als centrale middenvelder. "Ik wil Timon laten spelen, ook om hem sterker te laten worden." Wout Droste, tegen Fortuna uitgevallen, is op tijd hersteld maar krijgt vermoedelijk nog rust. Jansen zal de plek innemen van Maruanaya. "We hebben drie fitte centrale verdedigers. Voor de play-offs is het belangrijk dat Michael ook weer speelminuten krijgt." 
De vermoedelijke opstelling:
De schorsingen van Nicky Hayen en Carlos Ramos dwingen RBC-trainer Rini Coolen tot aanpassingen in zijn defensie. Cees Toet en Sjaak Polak zullen het centrum van de verdediging vormen bij RBC.
Donny de Groot speelde ooit nog een jaar voor de Roosendalers en behoedde RBC toen van de degradatie uit de eredivisie. Terwijl Sjoerd Ars, nu de spits bij RBC, nog twee jaar in Deventer heeft gespeeld en zich ontpopte tot de publiekslieveling.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter