Ulderink kiest voor bewegelijke aanvallers tegen Fortuna

Trainer Andries Ulderink reist met een selectie van zeventien man af naar Zuid-Limburg. Remko Pasveer is geschorst en wordt vervangen door Jasper Heusinkveld. Ulderink: "Jasper is er klaar voor. Die hoef ik verder weinig meer te vertellen. Hij ziet het als een mooie kans en dat is het ook." Renze Fij, geleend van FC Twente A1, zit op de bank.
Go Ahead Eagles kampt nog steeds met een gevulde ziekenboeg. Michale Jansen (enkel), Halil Çolak (kuit) en Kari Arkivuo (hamstrings) zijn op de weg terug. Arkivuo is in behandeling bij de Rotterdamse fysiotherapeut Dick van Toorn, die eerder Maikel Kieftenbeld in rap tempo weer fit kreeg. De Fin kampt met een scheurtje in de hamstrings.
Een aanval met beweegtijke spelers kan volgens trainer Ulderink in Sittard beste resultaat opleveren. Vermoedelijke vormen Joey Suk, Nigel HasseIbaink en Jules Reimerink de aanval. Trainer Andries Ulderink wilde nog geen opsteIling bekend maken, maar neigde naar een aanval met beweegIijke en snelle spelers. Dennis Hollart na een schorsing weer terug in het basiselftal. Sander Post, de afgelopen duels basisspeler, begint waarschijnlijk op de bank. "Fortuna heeft twee grote en fysiek Sterke centrumverdedigers, dan heb je meer kans ze met beweeglijke aanvallers te verrassen", legt trainer Andries Ulderink.
In Sittard is hopelijk de plek bij de eerste vijf definitief veilig te stellen. "We hebben nog drie punten nodig, dat blijft: ook met de puntenaftrek van AGOVV onveranderd. Natuurlijk is het mooier om zo hoog mogelijk te eindigen, maar het maakt me verder niet uit welke tegenstander we daarna in de tweede ronde van de play-off treffen" De verwachte opstelling:
Fortuna Sittard strijd tegen mogelijke degradatie. Zarko Grabovac (geschorst) en Charlie van de Ouweland (blessure) en Dino Peljto (blessure) ontbreken in de selectie van Fortuna.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter