Faysel Shayesteh kan een contract verdienen

Faysel Shayesteh loopt deze week stage bij Go Ahead Eagles. Het achttienjarige talent speelt momenteel in de jeugdopleiding van FC Twente, maar lijkt na dit seizoen af te vallen. Een toekomst in Deventer behoort zodoende tot de mogelijkheden.
Hoofdtrainer Andries Ulderink is enthousiast over de in Afghanistan geboren linkermiddenvelder. "Voor ons is het een interessante speler. Een zeer talentvolle jongen, die we als het van beide kanten bevalt zelf onder contract kunnen nemen. We denken erover de komende weken vaker spelers van Twente A1 of Jong Twente uit te nodigen voor een stage."
Faysel Shayesteh is al jeugdinternational van oranje onder 15. Vorig jaar zomer werd hij in het PSV jeugdtoernooi nog verkozen tot beste middenvelder. De jury oordeelde dat deze typische verbindingspeler hele creatieve oplossingen had en zette regelmatig de spitsen vrij voor de goal.
Zijn oudere broer Qhays Shayesteh speelde eveneens in de jeugdopleiding van FC Twente, maar transfereerde na twee seizoen in het tweede elftal naar Heracles Almelo. Hij kwam dit seizoen in totaal tot acht wedstrijden in het eerste elftal.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter