Uitwedstrijd Veendam bepaalt plek drie, vier of vijf

De ziekenboeg van Go Ahead Eagles loopt langzaam leeg. Voor het laatste duel in de reguliere competitie in en tegen Veendam, heeft trainer Andries Ulderink weer de beschikking over een ruime keuze. Echter verliet verdediger Dave Bus wel vroegtijdig de training met een blessure. Hem wordt rust gegund voor het duel tegen Veendam.
Middenvelder Jordy Zuidam trainde weer met de groep mee, en zit nog bij de selectie. Ook aanvaller Patrick Gerritsen is op de weg terug. Dat zijn positieve berichten voor Ulderink, die tijdens de playoffs weer over een bijna fitte groep kan geschikken. Arkivuo keert weer terug in het elftal en Van Leeuwen zal de plek innemen van de geschorste Kieftenbeld. Voor de langdurige geblesseerden Marco Parnela en Koen van der Biezen is het seizoen zo goed als voorbij. 
Go Ahead Eagles is al geplaatst voor de halve finale van de playoffs voor promotie-degradatie, maar de plek op de ranglijst is nog van belang voor de tegenstander. Gezien de huidige stand in de Jupiler League zouden de Deventernaren stuiten op Excelsior. De vermoedelijke opstelling:
Stephen Thomasia, speler van het beloftenelftal van Veendam, is woensdagavond om het leven gekomen bij een verkeersongeluk. Dit heeft voor een flinke schok gezorgd bij BV Veendam maar vanwege tijdsgebrek is het niet mogelijk het duel met Go Ahead Eagles van vrijdag uit te stellen. Wel zal er voor het duel één minuut stilte worden gehouden voor de jonge speler uit Winschoten.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter